Kísérletbazár

Február 22-én pénteken délután került megrendezésre a Wigner Jenő Szakkollégium egyik rendezvénye, a Kísérletbazár. E programnak a célja az volt, hogy a Kísérleti Kör tagjai egy felhőtlen délután keretei között fejleszthessék előadói készségeiket, azáltal, hogy különböző, új, vagy klasszikusnak minősülő kísérleteket mutatnak be egymásnak. Mondanom se kell, mindenki jól érezte magát! Több újoncunk mutatta be saját kísérleteit, és mesélt nekünk azok további felhasználhatóságáról. Volt felületi feszültséget bemutató szívószál-remekmű, gyertyafújás egy picit másképp, és egy kis ismertető, hogy hogy lehet kilépni az űrbe, pattogó labdák segítségével.

Az F29-es terem adott otthont a rendezvénynek, ahol Härtlein Károly is mutatott be nekünk egy-két érdekes kísérletet, míg a kör vezetői összeszámolták a szavazatokat. Négy kategóriában kerültek kiosztásra díjak: Varga Marcellé volt a legérthetőbben előadott kísérlet, Khenkhok Nicha adta elő a legszórakoztatóbb kísérletet, Hadobás Jánosnak lett ítélve a leglátványosabb kísérlet díja, míg a legmeglepőbb kísérletet Raksányi Dániel mutatta be. Persze minden résztvevő jó érzéssel, és remek tapasztalatokkal távozott a Kísérletbazárról. A saját és a szervezők nevében is remélem, hogy ez a kis program hagyománnyá növi ki magát.

Horváth Levente

1 comment:

  1. Szüksége van pénzügyre?
    Pénzügyet keres?
    Pénzt keres üzleti vállalkozásának bővítéséhez?
    Segítünk magánszemélyeknek és cégeknek üzleti hitelfelvételben
    bármilyen összegű üzleti vállalkozás kibővítése és új vállalkozás létrehozása. Kapjon kölcsönt megfizethető 3% -os kamatlábbal. Szüksége van-e erre a készpénzre / kölcsönt üzleti vállalkozásra és a számlák elszámolására? Ezután küldjön egy e-mailt, további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: inforamzanloan@gmail.com

    ReplyDelete