Újabb nagymenők...

... az EFOTT fellépőlistáján: jön DubFX és a Freestylers
A világhírű utcazenész Velencén debütál zenekaros show-jával! 

Premier Magyarországon! A földkerekség talán leghíresebb utcazenésze, Ben  Stanford,  alias DubFX az EFOTT-ra hozza el először azon muzsikustársait, akik pályája során csapódtak mellé. Ráadásul sehol máshol nem lesz látható egész nyáron hazánkban, csak Velencén! A  dubstep világ dallamait nem csak dábefexék szolgáltatják majd, az elektronikus műfaj másik jeles képviselője, az angol Freestylers is fellép a fesztiválon.     

Az ausztrál fenegyerek most valami olyannal érkezik Magyarországra, amit hazai közönség még nem láthatott! A világjáró DubFX ugyanis nem egyedül érkezik július 6-án az EFOTT-ra: a különleges zenei technikával dolgozó beatbox-os barátnőjével, Flower Fairy-vel, valamint CAde-del és Mr. Woodnote-tal,  azaz  a Convoy Un’ltd pár tagjával áll színpadra. Utóbbi egyébként amellett, hogy néhány szám erejéig szaxofonozik DubFX oldalán, saját koncertet is ad a Rauch aREna-ban, szintén július 6-án, a fesztivál pénteki napján.

Az új évezred hajnalán Londonban virágzásnak indult dubstep, illetve a drumstep világába kalauzoló angol  banda,  a Freestylers július 4-én növeli a fordulatszámot. Biztosan  felhangzik  a „Painkiller”, a „Push Up” vagy a „Cracks”, csakhogy a legismertebb dalokat említsük a mindig nagyon laza formáció repertoárjából.


EFOTT – Csak szabadon…

No comments:

Post a Comment