Tegyél fel a nagyszínpadra!


Indul az első magyar közösségi képregény a hegyaljások közreműködésével
Ha idén a barátaiddal együtt igazi, mindent felforgató, világörökségbe illő nyaralást tervezel, irány a Hegy’! A Tisza-part a Hegyalja négy napja alatt nem csak bikinis csajokkal, jópasikkal lesz tele, de érkezik Tokajba a Stereo MCs, az Everlast, a Parov Stelar Band, a Pendulum, az Alphaville, az Enter Shikari, a Danko Jones, a Black Sun Empire és a többi hegyaljás világsztár, valamint a kedvenc magyar zenészeid is. Utóbbiak közé szeretne bekerülni Sanyi, a bagoly, és Méjhem a nyúl is, akik Tegyél fel a nagyszínpadra! címen blogot indítottak – céljuk, hogy fellépjenek a Hegy’en. Miközben olvasod, hogy’ boldogulnak, szerezd be online a Hegy’ bérletedet last minute áron, május 31-ig közel 40%-kal olcsóbban! Utána is a legjobb ár-érték arányért nyaralhatsz a tokaji világörökségben.
Ki ne szeretne rocksztár lenni, és a legjobb fesztiválok nagyszínpadán, óriási tömegeknek zenélni?! Sanyi, a bagoly, és barátja, Méjhem nyúl a fejükbe vették, hogy idén ugyanazokon a világot jelentő deszkákon fognak zenélni a Hegy’en, mint az Everlast, az Enter Shikari vagy a Stereo MC’s. Zenei szárnypróbálgatásaik és színpadra jutási próbálkozásaik minden pillanatát nem csak, hogy nyomon követhetik a fesztiválozók, de a Hegyalja, a Fezen és a SZIN mintegy 100 ezer Facebook-rajongója bele is szólhat, a legaktívabbak pedig bele is szállhatnak a képregénybe. Ahhoz, hogy alakíthassák a történetet, vagy bekerüljenek, nem kell mást tenniük, mint követni a Hegyalja Fesztivál Facebook oldalát, hiszen a sztori a rajongók kommentjei alapján formálódik.

Nyaralás megzenésítve
Miközben Sanyi és Méjhem karrierjének alakulását követed, szerezd be a Hegy’ bérletedet last minute áron május 31-ig, hogy te már biztosan a kedvenc zenekaraiddal és a legjobb haverjaiddal nyaralhass Tokajban – itt garantáltan nem azokkal kell buliznod, akiket minden partyn látsz, és a zenék sem az elkoptatott slágerek lesznek, hiszen a megzenésített nyaralásodra több mint 200 fellépő készül. Júliusban a Hegyalján lép fel többek között a Stereo MCs, az Everlast, a Parov Stelar Band, a Pendulum, az Alphaville, az Enter Shikari, a Broken Note, a Black Sun Empire, a Danko Jones, az Engine-Earz, a Skindred, a Biohazard, a Sonata Arctica és a Suicide Silence.
A világsztárok mellett a magyar zenei élet színe-java is veled nyaral Tokajban: jön a Brains, az Irie Maffia, a Kiscsillag, a 30Y, a Carbonfools, a Nemjuci, a Copy Con, az Anima Sound System, Vad Fruttik, Palotai, Cadik és még sokan mások. Minden energiádra szükséged lesz a koncertek után is a Hegy’en, amikor a stafétabotot a DJ-k veszik át: az IN-MEDIO bulihelyszínén a Compact Disco és a magyar éjszakák új királynője, Julia Carpenter felel majd a hangulatért, míg az AXE sátrában a nappal regnáló angyalok után olyan neveké lesz a főszerep, mint Bárány Attila, Hamvai P.G. vagy DJ Junior.
Ha te sem szeretnél lemaradni az akciós Hegy’ bérletről és a több mint 200 világsztár és a magyar kedvencek koncertjeiről május 31-ig még közel 30% kedvezménnyel, 16.900 Ft-ért, nappali tagozatos diákként pedig közel 40% kedvezménnyel, mindössze 14.900 Ft-ért válthatsz belépőt. Júniustól pedig 18.900 Ft-ért szerezhetők be a bérletek. A Tisza-parti megzenésített vakációra a last minute áras belépők az ismert jegypénztárakban, valamint a mobillal a TIKIT rendszerében vagy online a Hegy’ oldalon, azaz a www.hegyaljafesztival.hu-n válthatók.

No comments:

Post a Comment