QuizNight újratöltve!


Az őszi félév kezdetével ismét beindult a QuizNight, ami egy nagyszerű társas program a fejtörők szerelmeseinek. A nevező csapatok minden héten más étteremben/kocsmában gyűlnek össze és egy kvízmester segítségével különböző feladatokat oldanak meg. A helyes megoldásért pontok járnak, az összesítést követően pedig minden alkalommal, minden helyszínen hirdetnek egy győztest.

Ezen a héten a KajaHu nevű étteremben voltunk a WJSZ csapattal. Maga a hely a Ferenciek terétől pár utcára van, a város egyik leghangulatosabb részén. Az étterem különlegessége, hogy a rendelést nem pincér veszi fel, hanem egy asztalba épített monitoron keresztül magad adhatod le.




Az október 3-i alkalmon a résztvevők a mellrák elleni küzdelemre hívták fel a figyelmet egy-egy rózsaszín szalaggal. Ahol a csapatban legalább 3 ember kitűzte a rózsaszín szalagot annak 5 pluszpont járt.


A kvíz első felében könnyebb feladatok vannak, például anagrammák és gyors kérdések. A második félidőben már vannak csak a legjobban teljesítő csapatoknak szóló extra feladatok, műveltségi kérdések filmek, zene vagy a sport területéről. A kvízmester végig segíti a játékosokat, hogyha elakadának vagy egy feladat nem lenne érthető. A kérdésekre adott válaszokat a csapatok egymásnak javítják és pontozzák. 




A kvíz közben lehet enni-inni, amit a WJSZ éhes csapata is kihasznált. Az isteni pomodoro penne elfogyasztása után bátran ajánlom az éttermet mindenkinek aki szeretne finom, laktató ételeket enni. 
Ugyan a WJSZ csapata ez alkalommal nem nyert de jövő héten ismét próbálkozunk. Várunk minden érdeklődőt, aki szívesen töltené a hétfő estét egy izgalmas kvízjátékkal!

A QuizNightról még több információt ITT találtok. Ha szeretnétek csatlakozni a TTK-s csapathoz akkor figyeljétek a levelezőlistákat a jelentkezéshez vagy keressétek emailben Gyökös Rékát.

Találkozzunk jövő héten!

Békési Anna

No comments:

Post a Comment